ʻaoʻao_banner

Nūhou

Pehea e koho ai i ka lole kūpono no nā lole haʻuki?

ʻO ke koho ʻana i ka lole kūpono no kāu lole haʻuki he mea koʻikoʻi ia no ka hōʻoluʻolu a me ka hana ʻana i ka wā hoʻomaʻamaʻa. Loaʻa i nā lole like ʻole nā ​​hiʻohiʻona kūʻokoʻa e hoʻokō i nā pono haʻuki like ʻole. Ke kohoʻana i nā lole haʻuki, e noʻonoʻo i keʻano o ka hoʻolālā, ke kau, a me nā makemake pilikino e koho i ka lole kūpono loa. ʻO ke komo ʻana i nā hoʻomaʻamaʻa kiʻekiʻe a i ʻole nā ​​​​hana maʻamau, hiki i nā lole haʻuki kūpono ke hoʻoikaika i kou hilinaʻi a hōʻoluʻolu i ka wā hoʻoikaika kino. I kēia lā, e ʻimi mākou i ʻelua mau lole i hoʻohana mau ʻia i nā lole hoʻoikaika kino:polyester-spandex (poly-spandex) a me ka nylon-spandex (nylon-spandex).

Ka lole Poly-Spandex

ʻO ka lole poly-spandex, kahi hui o ka polyester a me ka spandex, aia nā hiʻohiʻona kaulana aʻe:

Hoʻohuʻi wai:ʻO ka lole poly-spandex he waiwai maikaʻi loa ka moisture-wicking, e hoʻomaʻemaʻe koke i ka hou mai ke kino e mālama iā ʻoe a maloʻo.

Mau loa:ʻO ka lole poly-spandex ka lōʻihi loa a hiki ke kū i ka hoʻoikaika kino kiʻekiʻe.

Elasticity:Hāʻawi ka lole poly-spandex i ka nui o ka elasticity, hoʻololi i nā neʻe o ke kino a hāʻawi i ka hōʻoluʻolu maikaʻi a me ke kākoʻo.

Maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe:He mea maʻalahi ka lole poly-spandex e hoʻomaʻemaʻe, hiki ke holoi ʻia i ka mīkini a holoi lima paha, ʻaʻole hiki ke mae a i ʻole ke ʻano.

Ka lole Nylon-Spandex

ʻO ka lole nylon-spandex, i haku ʻia me nā fibers nylon (ʻike ʻia ʻo polyamide) a me ka spandex, he lole synthetic kiʻekiʻe me nā hiʻohiʻona aʻe:

ʻOi aku ka maikaʻi:ʻO ka lole nylon-spandex ka lole maʻamau a ʻaʻole hiki ke wiliwili.

Ka lōʻihi:ʻO ka lole nylon-spandex ikaika a kūpaʻa loa i ka ʻaʻahu a me ka waimaka.

Elasticity:ʻO ka elasticity kiʻekiʻe o ka lole nylon-spandex e kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa i ka hopena a me ka haʻalulu i ka wā hoʻoikaika kino.

ʻoluʻolu:ʻO ka lole nylon-spandex he palupalu a ʻoluʻolu loa, me ka ʻole o ka ʻala a me ka nele o ka hanu i loaʻa i kekahi mau mea ʻē aʻe.

Hoʻohuʻi wai:He maikaʻi ʻo Nylon-spandex i ka hoʻomoʻa ʻana i ka makū a me ka maloʻo wikiwiki ʻana, kūpono ia no nā haʻuki a me nā lole waho.

Nā ʻokoʻa ma waena o ka Poly-Spandex a me nā lole Nylon-Spandex

Manaʻo a me ka hanu:He palupalu a ʻoluʻolu ka lole poly-spandex, maʻalahi ke ʻaʻahu, a hāʻawi i ka hanu maikaʻi. ʻO ka lole nylon-spandex, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻoi aku ka paʻakikī a paʻa.

Kū'ē Wrinkle:ʻOi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana i ka wrinkle ma mua o ka lole poly-spandex.

Kumukuai:ʻOi aku ka pipiʻi o ka nylon ma muli o kāna kaʻina hana paʻakikī mai ka ʻaila a me nā mea maka. ʻOi aku ka maʻalahi o ka hana ʻana i nā fiber polyester. No laila, ʻoi aku ka maikaʻi o ka lole nylon-spandex ma mua o ka lole poly-spandex, a hiki i nā mea kūʻai ke koho ma muli o kā lākou kālā.

Nā ʻano maʻamau o nā lole haʻuki

Pāʻani pāʻani:He mea nui ka pale haʻuki no nā wāhine i ka wā hoʻoikaika kino. Hōʻike nā haʻawina e hiki ke hoʻohaʻahaʻa i nā pale haʻuki i kekahi o nā neʻe like ʻole o ka umauma i ka wā hoʻoikaika kino, me ka nānā ʻole i ka nui o ka umauma. I ke koho ʻana, koho i nā pae kākoʻo like ʻole e pili ana i ka nui kīʻaha a hoʻokahua i nā lole i loaʻa ka spandex no ka elasticity ʻoi aku ka maikaʻi.

Paʻi piha ka hopena kiʻekiʻe o nā wāhinePāʻani Pāʻani Pāʻani Papalua

Nā Puʻupuʻu Racerback: He mea maʻalahi a hoʻonanea nā pahu pahu Racerback no ka hoʻomaʻamaʻa kino o luna. ʻO ka mea maʻamau ka māmā a me ka maʻalahi, e hōʻoia ana i ke kūʻokoʻa o ka neʻe ʻana i ka wā hoʻoikaika.

Nā Wahine Puʻupuʻu ʻAʻohe Puʻupuʻu Kūleʻa Kūleʻa

Pōkole: He koho maikaʻi nā pōkole no nā haʻuki. Hāʻawi nā pōkole i ka breathability maikaʻi loa a me nā waiwai-wicking moisture, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka hōʻoluʻolu. Eia hou, hiki iā lākou ke hōʻike i ke kino, hoʻonui i ka hoʻoikaika. Ma waho aʻe o nā pōkole paʻa paʻa, hiki ke koho ʻia nā pōkole holo holoʻokoʻa, e pale ana i ka pulupulu maʻemaʻe e pale ai i ka ʻeha ʻeha. Ke kūʻai ʻana i nā pōkole, e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o kahi pale e pale ai i nā pilikia ʻike.

Pōkole Puhaka 'Elastic Fitness Shorts Wahine

Nā Lole Lapaʻau: Ma ke ʻano o ka ʻaʻahu hoʻoikaika kino, hoʻohana pū mākou i ka hui ʻana o ka polyester, ka pulupulu, a me ka spandex e hana ai i ka lole hanu a me ka palupalu (scuba), ʻO kēia lole he maikaʻi loa ka absorption moisture, breathability, a me ka elasticity. Hoʻohui ka pulupulu i ka palupalu a me ka hōʻoluʻolu, ʻoiai ka polyester a me ka spandex e hoʻonui i ka elasticity a me ka lōʻihi.

ʻO nā ʻaʻahu hoʻopaʻa hoʻopaʻa hoʻopaʻa poʻohiwi i luna

Joggers: He mea kūpono nā Joggers no ka hoʻoikaika kino, hāʻawi i ke kākoʻo kūpono me ka pale ʻana i ka hemo a paʻa paha. Hiki i nā pālule ʻoluʻolu ke hoʻoulu i ka hakakā i ka wā hoʻoikaika kino, e pili ana i ka wai o ka neʻe ʻana, ʻoiai ʻo ka paʻa paʻa loa hiki ke hoʻopaʻa i ka neʻe ʻana o ka ʻiʻo a hiki ke hōʻoluʻolu. No laila, ʻo ke koho ʻana i kahi hui joggers e hōʻoia i ka hōʻoluʻolu a me ka hana.

Pulu lole lole Scuba Slim Fit o na KaneHoʻomaʻamaʻa Joggers

No ka ʻike hou aku, e kipa i kā mākou pūnaewele


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-19-2024